Sanal Alemi Forum - Sanal Alem ' in En İyi Forumu

Sanal Alemi Forum - Sanal Alem ' in En İyi Forumu


 
AnasayfaAnasayfa  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Adak Pilavi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SoS

avatar

Mesaj Sayısı : 28
Kayıt tarihi : 27/06/09

MesajKonu: Adak Pilavi   C.tesi Haz. 27, 2009 6:48 pm

MALZEMELER
2 adet kuşbaşı tavuk göğüs eti
3 su bardağı pilavlık bulgur
2 adet kuru soğan
2 adet havuç
Yarım demet ıspanak
1 çay kaşığı tuz, karabiber
2 tatlı kaşığı tereyağı

HAZIRLANIŞI
Önce ıspanakları bol suda yıkayıp, ayıklayın. Doğrayarak bir tabağa alın. Havuçları da yıkayıp, soyun ve rendeleyin. Bir tencerede tereyağını eritin. Soğanı katarak pembeleştirin. Tavuk etlerini ekleyerek, suyunu çekinceye dek soteleyin. Üzerine rendelenmiş havuçları ekleyip, 5 dakika etlerle birlikte kavurmaya devam edin. Ispanakları koyup, 5 su bardağı sıcak su ekleyin. Su kaynamaya başlayınca bulgurunu katın. Kısık ateşte bulgur suyunu çekinceye dek pişirin. 10 dakika dinlendirip, servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Adak Pilavi
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sanal Alemi Forum - Sanal Alem ' in En İyi Forumu :: Genel Forum :: Bayanlar Bölümü :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: