Sanal Alemi Forum - Sanal Alem ' in En İyi Forumu
Adak Pilavi B-261910-%C3%BCye_ol
Sanal Alemi Forum - Sanal Alem ' in En İyi Forumu
Adak Pilavi B-261910-%C3%BCye_ol
Sanal Alemi Forum - Sanal Alem ' in En İyi Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sanal Alemi Forum - Sanal Alem ' in En İyi Forumu


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 Adak Pilavi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SoS

SoS


Mesaj Sayısı : 28
Kayıt tarihi : 27/06/09

Adak Pilavi Empty
MesajKonu: Adak Pilavi   Adak Pilavi Icon_minitimeC.tesi Haz. 27, 2009 6:48 pm

MALZEMELER
2 adet kuşbaşı tavuk göğüs eti
3 su bardağı pilavlık bulgur
2 adet kuru soğan
2 adet havuç
Yarım demet ıspanak
1 çay kaşığı tuz, karabiber
2 tatlı kaşığı tereyağı

HAZIRLANIŞI
Önce ıspanakları bol suda yıkayıp, ayıklayın. Doğrayarak bir tabağa alın. Havuçları da yıkayıp, soyun ve rendeleyin. Bir tencerede tereyağını eritin. Soğanı katarak pembeleştirin. Tavuk etlerini ekleyerek, suyunu çekinceye dek soteleyin. Üzerine rendelenmiş havuçları ekleyip, 5 dakika etlerle birlikte kavurmaya devam edin. Ispanakları koyup, 5 su bardağı sıcak su ekleyin. Su kaynamaya başlayınca bulgurunu katın. Kısık ateşte bulgur suyunu çekinceye dek pişirin. 10 dakika dinlendirip, servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Adak Pilavi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sanal Alemi Forum - Sanal Alem ' in En İyi Forumu :: Genel Forum :: Bayanlar Bölümü :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: